top of page
Foto: Joakim Hall

Play camp

Play Camp är idrottslek för de allra yngsta deltagarna födda år 2017-2019. Campen är tisdagen den 30 juli till torsdagen den 1 augusti mellan klockan 10.00 och 11.00 på campområdet i Tumba. Barnen får prova två idrotter varje dag tillsammans med en vårdnadshavare och mycket skratt kan garanteras! 

DSC_3083.jpg

Viktig information 

Play Camp är för lägrets allra yngsta födda 2017-2019 tillsammans med en vårdnadshavare. Lägret börjar tisdagen den 30 juli och pågår till torsdagen den 1 augusti. Deltagarna samlas i Tumba på gräsmattan bakom Idrottshuset med adressen Munkhättevägen 41 kl 10.00 och är klara kl 11. 00. Det blir idrottslek och varje dag får deltagarna med sina respektive vårdnadshavare prova nya idrotter där vårt fokus är att det ska vara roligt. De större barnen brukar älska att få besök av dessa små under sina träningar där glädjen är stor. Ta på dig och ditt barn sköna kläder som ni lätt kan röra dig i. Varmt välkomna!

9AB6E46D-C0EF-44AB-B9E6-31752695B619_1_105_c.jpeg

Pris

PLAY CAMP

Play Camp är idrottslek för de allra minsta födda 2016-2018 tillsammans med en vårdnadshavare tisdag den 30 juli till torsdag den 1 augusti 2023 mellan klockan 10.00 och 11.00. Anmälningsavgiften är 395 kronor inklusive moms. 

INBETALNING

Anmälningsavgiften betalas in i samband med anmälan. Din plats registeras först då betalningen är mottagen. Ett mejl skickas ut som bekräftelse till den mejladress som är angiven i fältet för vårdnadshavare 1 i anmälningsformuläret. I mejlet finns en streckkod som används som biljett.

 

ÅTERBETALNING

Ingen återbetalning sker vid avbokning oavsett anledning på grund av att kostnaden för Play Camp ligger under ordinarie administrationsavgift.
 

INFORMATION INFÖR LÄGRET

All information inför lägret hittar du här på hemsidan sportsheart.se som uppdateras kontinuerligt. Följ oss även på sociala medier där du hittar oss under namnet sportsheartswe på Facebook, Twitter och Instagram samt under namnet sportsheart på Youtube.

RABATT ELLER STIPENDIEPLATS

Sports Heart Camp är till för alla barn som vill ha en rolig lägervecka samtidigt som de utvecklas i sin idrott. Om du som vårdnadshavare inte har möjlighet att betala hela anmälningsavgiften eller ens en del av den kan du ansöka om att ditt barn får delta ändå via Sports Heart Foundation. Det enda du behöver göra är att gå in under fliken "Stipendier" här på hemsidan, klicka på knappen "Sök stöd" och motivera varför du önskar rabatterat pris eller stipendieplats. Skriv in dina kontaktuppgifter så kommittén ansvarig för fondens utdelning av stipendeplatser eventuellt kan ringa upp dig för en intervju. Ansökan är öppen fram till lägrets start och besked om antagning ges löpande. Du som antagits kommer då att få en kod som du anger vid anmälan så att den summa du ansökt om automatiskt dras av.

Område

Campområdet för Play Camp ligger på Munkhättevägen 41 i Tumba.

bottom of page