top of page
426c0681-bb72-4a68-9415-fab77e4579e8.jpg

SOMMARCAMP

Välkommen till hela Sveriges idrottsläger Sports Heart Camp den 28 juli - 2 augusti 2024 i Stockholm som firar 10 år till sommaren! Här finns 12 härliga idrotter att välja mellan, från ishockey och fotboll till dans och schack. Du utmanas i din idrott där du tränar med några av landets bästa instruktörer och träffar idrottsstjärnor som delar med sig av sina hetaste tips. På Sport Heart Camp njuter du av sommaren tillsammans med nya kompisar från hela landet!

Sommarens stora eventcenter för de äldsta som deltar på Sports Camp erbjuder många skratt i våra bumper balls, pirr i den stora uppblåsbara klätterväggen och utmaningar i hinderbanan. Campområdet med övernattning är i Tumba där hela Ishuset med dubbla ishallar står öppet på kvällarna för spontanidrott på is med Hockey Skills Competition och isdisco. Intill ligger fotbolls- och streetbasketplaner liksom det stora Idrottshuset med hallar för idrotter som innebandy, handboll och dans. Här spelar vi rundpingis, testar årets upplaga av Zumba och åker med strandbussen för att klättra i höghöjdsbana eller bada.

Day Camp finns för de lite yngre deltagarna med träningar klockan 9-15 och de allra yngsta deltagarna är välkomna till Play Camp för idrottslek tillsammans med en vårdnadshavare. Vi ser fram emot en fantastisk sommarvecka tillsammans! 

DSC_1467.jpg

Idrotter

På Sports Heart Camp finns idrotterna basket, bordtennis, dans, fotboll, friidrott, handboll, innebandy, isbandy, ishockey, mountainbike, schack och sång. Information om varje inriktning hittar du under fliken Idrotter i fältrutan högst upp på sidan. Samtliga idrotter kan väljas av deltagarna på både Sports Camp och Day Camp. På Play Camp är det idrottslek så deltagarna där kommer att få prova sex olika inriktningar under sin lägervecka.

DSC_3970.jpg
“Barnen ville inte att veckan skulle ta slut efter allt roligt de fick vara med om under lägret.
Värme, engagemang och känslan av samhörighet genomsyrade hela veckan. Det märktes när vi hämtade och lämnade barnen.”

Louise

bottom of page