top of page
DSC_3352.jpg

Day camp

Day Camp för de lite yngre födda 2013-2016 börjar måndagen den 29 juli och pågår till fredagen den 2 augusti. Varje dag tränar barnen sina idrotter mellan klockan 9.00 och 15.00. Campområden finns runt om i Stockholm i Tumba och Rödstu Hage. De idrotter som under veckan finns i Tumba är basket, bordtennis, dans, fotboll, handboll, innebandy,  Isbandy, ishockey, mountainbike, schack och sång. Friidrotten arrangeras i Rödstu Hage som ligger nära Tumba. I detta breda utbud finns det något för alla!

DSC_3367.jpg

Viktig Information 

Day Camp är för de yngre deltagarna på lägret födda 2013-2016. Lägret börjar måndagen den 29 juli och pågår till fredagen den 2 augusti. Varje dag lämnas deltagaren på sitt campområde klockan 9.00 och hämtas på samma ställe klockan 15.00. Observera att varje deltagare måste registrerar sig hos sin gruppledaren när hen kommer och checka ut hos gruppledaren när hen går hem. Detta är en rutin som gäller varje dag för allas trygghet! På måndagen när det är registrering klockan 09.00 tar deltagarna med sin idrottsutrustning som sedan kan vara kvar tills lägret avslutas på fredagen. Om du som vårdnadshavare har något som är viktigt för gruppledaren att känna till om ditt barn skriver du in det i anmälan. Det är även bra om du informerar ledaren till ditt barn personligen i samband med registreringen. Deltagarna i samtliga idrotter har registrering på gräsmattan bakom Idrottshuset med adressen Munkhättevägen 43 i Tumba. 

DSC_4206_edited_edited.jpg

Hälsa

SKADA
Ledarna har grundläggande kunskaper i hur de ska agera vid vanliga idrottsskador. Sports Heart Camp har även tillgängliga sjukvårdare som rör sig mellan lägerområdena. Alla barn täcks under lägret av en idrottsförsäkring via Folksam som gäller vid olycksfall. Läs mer i dokumentet nedan.

FÖRLUST
Om ditt barn råkar ut för förlust av ett föremål eller liknande under lägret ska du som vårdnadshavare anmäla detta till försäkringsbolaget där du har din hemförsäkring. Sports Heart har ingen försäkring mot förlust, utan allt ditt barn tar med sig till lägret är på eget ansvar.  

COVID-19
Vi genomför säkerhetsåtgärder med anledning av Covid-19:
- Vår personal arbetar bara när de är friska.
- Vi är noga med handhygien.
- Vi hjälper deltagarna vara noga med sin handhygien.
- Vi torkar borden innan vi äter och torkar regelbundet av handtag och toaletter.
- Vi har ett utrymme på lägerområdet där deltagare kan vistas i väntan på hämtning om de uppvisar symptom.

Detta förväntar vi oss av er:
- Gå igenom vikten av att vara noga med att tvätta händerna med era barn.
- Deltagare som uppvisar symptom stannar hemma.
- Om ditt barn uppvisar symtom som luftvägsinfektion, snuva, feber eller hosta kommer ditt barn att skickas hem från lägret. Vi förväntar oss därför att du som vårdnadshavare finns tillgänglig för att hämta ditt barn vid behov.

 

F2786AA7-2329-49D4-982F-C0A16961349E_1_105_c.jpeg

Resa

Självklart hjälper vi på Sports Heart dig som kommer långväga med resan till och från Stockholm. Här nedan kan du boka din tågbiljett med SJ:s förmånligaste pris.

 Alla deltagare på Day Camp tar sig själva till och från lägret. Åker du från Cityterminalen i Stockholm tar pendeltåget ut till  Tumba station cirka 20 minuter. Därifrån är det promenadavstånd till campområdet.

DSC_0937.jpg

Boende

Vår partner Scandic har sitt närmaste hotell i Kungens Kurva och det finns vackra campingplatser i närområdet för de deltagare med familjer som kommer långväga. 

DSC_1297.jpg

Mat

På Day Camp ingår lunch och mellis som äts på respektive campområde. Lunchen äts i matsal medan mellisen ibland tas med ut i den härliga sommarvärmen.

MATSEDEL FÖR DAY CAMP

(Utbudet under perioden kan innebära eventuella ändringar)

Måndag

Lunch - Korv stroganoff med ris

Tisdag

Lunch - Köttbullar med gräddsås, kokt potatis och lingonsylt

Onsdag

Lunch - Kyckling i currysås med ris

Torsdag

Lunch - Pasta Bolognese med ketchup

Fredag

Lunch - Kebabgryta med ris

DSC_2094.jpg

Pris

PRIS

Day Camp är daglägret som pågår klockan 9.00-15.00 måndag den 31 juli till fredag den 4 augusti 2023 för deltagare födda år 2012-2015. Anmälningsavgiften är 1995 kronor inklusive moms. Anmälningsavgiften inkluderar en administrationsavgift på 500 kronor.

I priset ingår:

- Årets camp t-shirt, shorts och gympapåse

- Deltagande i den egna idrotten med omkring 450 minuters träning

- Träningsinstruktörer och målvaktsinstruktörer

- Lunch och mellis

- Tillgång till sjukvårdare

- Olycksfallsförsäkring

- Skridskoslipning för deltagare på isbandy och ishockey
 


SYSKONRABATT

Syskonrabatten gäller inte på Day Camp.

INBETALNING

Anmälningsavgiften betalas in i samband med anmälan. Din plats registeras först då betalningen är mottagen. Ett mejl skickas ut som bekräftelse till den mejladress som är angiven i fältet för vårdnadshavare 1 i anmälningsformuläret. I mejlet finns en streckkod som används som biljett.
 

INFORMATION INFÖR LÄGRET

All information inför lägret hittar du här på hemsidan som uppdateras kontinuerligt. Följ oss även på sociala medier där du hittar oss under namnet sportsheartswe på Facebook, Twitter och Instagram samt under namnet sportsheart på Youtube. 


 

ÅTERBETALNING

Vid återbud till Day Camp senast 60 dagar innan eventet, alltså innan den 30 maj 2023, återbetalas allt utom administrationsavgiften. Vid återbud senare än 60 dagar innan eventet, alltså från den 31 maj 2023 och framåt, återbetalas allt utom administrationsavgiften endast mot uppvisande av läkarintyg. Från det att lägret startat den 30 juli görs ingen återbetalning oavsett orsak. 


Återbud lämnas via mejl till home@sportsheart.se. Uppge deltagarens namn, personnummer och bifoga eventuellt läkarintyg. Beloppet återbetalas till samma konto som inbetalningen gjorts ifrån. Pengarna brukar finnas på kontot cirka en vecka efter det att vi mottagit ditt mejl.  
 


COVID-19
Vid misstänkt fall av Covid-19 innan lägret, stanna hemma. Vi återbetalar allt utom administrationsavgiften. Vid misstänkt fall av Covid-19 under lägret skickas deltagare hem som uppvisar symptom som luftvägsinfektion, snuva, feber eller hosta. Ingen återbetalning sker.

HUR VET JAG OM EN IDROTT ÄR FULLBOKAD

Sports Heart Camp har ett begränsat antal platser per idrott. Så länge det finns platser kvar går det att anmäla sig till respektive idrott, men om en idrott är fullbokad ligger den inte längre som ett alternativ i anmälningsformuläret.
 

RABATT ELLER STIPENDIEPLATS

Sports Heart Camp är till för alla barn som vill ha en rolig lägervecka samtidigt som de utvecklas i sin idrott. Om du som vårdnadshavare inte har möjlighet att betala hela anmälningsavgiften eller ens en del av den kan du ansöka om att ditt barn får delta ändå via Sports Heart Foundation. Det enda du behöver göra är att gå in under fliken "Stipendier" här på hemsidan, klicka på knappen "Sök stöd" och motivera varför du önskar rabatterat pris eller stipendieplats. Skriv in dina kontaktuppgifter så kommittén ansvarig för fondens utdelning av stipendeplatser eventuellt kan ringa upp dig för en intervju. Ansökan är öppen fram till lägrets start och besked om antagning ges löpande. Du som antagits kommer då att få en kod som du anger vid anmälan så att den summa du ansökt om automatiskt dras av.

DSC_0877.jpg

Packning

Träningsoverall
Vindjacka som skyddar mot regn
Strumpor
Inneträningsskor
Uteträningsskor
Solskyddskräm
Vattenflaska

Sportspecifik packning finns vid varje idrott under fliken "idrotter".

Område

Idrotterna basket, bordtennis, dans, handboll, innebandy, isbandy, ishockey, fotboll, mountainbike, schack och sång är på campområdet vid Munkhättevägen 41 i Tumba. Friidrottsdeltagarna har sin idrott någon kilometer bort på Röstu Hage IP med adressen Segersjövägen 24 i Uttran. 

bottom of page