SportsHeart-Logo-Pos

Pris

Sports Camp

Sports Camp är idrottslägret med övernattning från söndag den 2 augusti till fredag den 7 augusti för alla födda år 2005-2008. Anmälningsavgiften är 3495 kronor inklusive moms. Anmälningsavgiften inkluderar en administrationsavgift på 500 kronor. Om du anmäler flera syskon till Sports Camp gäller fullt pris för första barnet och därefter får varje efterföljande syskon 1000 kronors rabatt. För barn två, tre och så vidare är anmälningsavgiften 2495 kronor inklusive en administrationsavgift på 500 kronor. För att få syskonrabatten anges "sportsyskon" i rutan som heter "kampanjkod" vid anmälan. Observera att syskonrabatten endast gäller för flera syskon anmälda till Sports Camp. Rabatten går inte att kombinera med barn anmälda till Day Camp eller Play Camp. 

I priset ingår:
- Årets camp t-shirt
- Deltagande i den egna idrotten med omkring 700 minuters träning
- Träningsinstruktörer och målvaktsinstruktörer
- Hela vårt fritidsprogram med Activity Center, prova på idrotter och kvällsaktiviteter
- Helpension med frukost, lunch, mellis, middag och kvällsmål
- Övernattning i skola med nattmammor och nattpappor
- Transport med Sports Hearts campbussar vid lägret start samt slut från och till Cityterminalen i Stockholm
- Transport med Sports Hearts campbussar mellan campområdet och idrottsområdena
- Tillgång till sjukvårdare
- Olycksfallsförsäkring
- Skridskoslipning för deltagare på bandy och ishockey
- "Sports Heart All Star Charity Game" den 6 augusti för Sports Camps deltagare på ishockey
 

Day Camp

Day Camp är idrottslägret dagtid måndag den 3 augusti till fredag den 7 augusti för barn födda år 2009-2012. Anmälningsavgiften är 1995 kronor inklusive moms för alla idrotter. Anmälningsavgiften inkluderar en administrationsavgift på 500 kronor. 

I priset ingår:
- Årets camp t-shirt
- Deltagande i den egna idrotten med omkring 450 minuters träning
- Idrottsledare
- Lunch och mellis
- Tillgång till sjukvårdare
- Olycksfallsförsäkring
 

PLAY CAMP

Play Camp är idrottslek för de allra minsta födda 2013-2015 där de får prova flera olika idrotter tillsammans med en vårdnadshavare. Det handlar om en timme per gång tisdag den 4 augusti till torsdag den 6 augusti. Priset är 395 kronor inklusive moms. 

I priset ingår:
- Idrottslek där du provar flera olika idrotter
- Olycksfallsförsäkring
 

SYSKONRABATT

Anmäler du flera syskon på Sports Camp betalar du fullt pris för första barnet och får därefter 1 000 kronors rabatt per barn för barn två, tre och så vidare. Syskonrabatten gäller endast Sports Camp och går inte att kombinera med barn anmälda på Day Camp eller Play Camp. På Day Camp och Play Camp gäller ingen syskonrabatt. För att utnyttja din syskonrabatt på Sports Camp skriver du vid anmälan i rutan kampanjkod in "sportsyskon". Då dras rabatten automatiskt av innan betalning.
 

Inbetalning

Anmälningsavgiften betalas in i samband med anmälan. Din plats registeras först då betalningen är mottagen. Ett mejl skickas ut som bekräftelse till den mejladress som är angiven i fältet för vårdnadshavare 1 i anmälningsformuläret.
 

INformation Inför Lägret

All information inför lägret hittar du här på hemsidan sportsheart.se som uppdateras kontinuerligt. Följ oss även på sociala medier där du hittar oss under namnet "sportsheartswe" på Facebook, Twitter och Instagram eller under namnet "sportsheart" på Youtube. Vid anmälan kommer ett automatiskt bekräftelsemejl med en streckkod. Denna kod kan användas som biljett. 
 

Återbetalning

Vid återbud till Sports Camp eller Day Camp senast 60 dagar innan eventet, alltså innan den 2 juni 2020, återbetalas allt utom administrationsavgiften. Vid återbud senare än 60 dagar innan eventet, alltså från den 2 juni 2020 och framåt, återbetalas allt utom administrationsavgiften endast mot uppvisande av läkarintyg. Från det att lägret startat görs ingen återbetalning. Ingen återbetalning sker vid belopp som i grundpriset understiger administrationsavgiften på 500 kronor, vilket gäller Play Camp.

Återbud lämnas via mejl till "home@sportsheart.se". Uppge deltagarens namn, personnummer och bifoga eventuellt läkarintyg. Beloppet återbetalas till samma konto som inbetalningen gjorts ifrån. Pengarna brukar finnas på kontot cirka en vecka efter det att vi mottagit ditt mejl.  

COVID-19
Vid misstänkt fall av Covid-19 innan lägret, stanna hemma. Vi återbetalar allt utom administrationsavgiften.

Vid misstänkt fall av Covid-19 under lägret skickas deltagare hem som uppvisar symptom som luftvägsinfektion, snuva, feber eller hosta. Ingen återbetalning sker.
 

Hur vet jag om EN idrott är fullbokad

Sports Heart Camp har ett begränsat antal platser per idrott. Så länge det finns platser kvar går det att anmäla sig till respektive idrott, men om en idrott är fullbokad ligger den inte längre som ett alternativ i anmälningsformuläret.
 

RABatt eller STIPENDIEPLATS

Sports Heart Camp är till för alla barn som vill ha en rolig lägervecka samtidigt som de utvecklas i sin idrott. Om du som vårdnadshavare inte har möjlighet att betala hela anmälningsavgiften eller ens en del av den kan du ansöka om att ditt barn får delta ändå via Sports Heart Foundation. Det enda du behöver göra är att gå in under "Stipendier" här på hemsidan, klicka på knappen "Sök stöd" och motivera varför du önskar rabatterat pris eller stipendieplats. Skriv in dina kontaktuppgifter så kommittén ansvarig för fondens utdelning av stipendeplatser eventuellt kan ringa upp dig för en intervju. På grund av Covid-19 har vi utökat antalet stipendieplatser och sista ansökningsdag till fonden är den 30 juni 2020. Besked om antagning lämnas senast den 10 juli 2020 på den mejladress som uppgivits i ansökan. Du som antagits kommer då att få en kod som du kan ange vid anmälan så att den kostnad du ansökt om automatiskt dras av.