SportsHeart-Logo-Pos

Ledare

MEntorer, Gruppledare och Ungdomsledare

Sports Heart Camp har en mentor per idrottsinriktning som ansvarar för att skapa ett lustfylld och utvecklade läger för just dig. Mentorn är med under hela veckan och ger dig utmaningar i ditt lärande tllsammans med övriga ledare. Alla deltagare i respektive idrott delas in i små grupper där varje har en egen gruppledare och en egen ungdomsledare under lägret som sin trygga punkt. Gruppledarna sover över med deltagarna på Sports Camp. Samtliga har erfarenhet av barn- och ungdomsidrott, förutom att de genomgår en utbildning i socialt ledarskap via Sports Heart Academy. Flera ledare är mitt i eller har haft en betydande idrottskarriär.

Hundratals ledare har varit med på Sports Heart Camp. Är du över 16 år och vill bli en av dessa? Gå in under fliken Academy och läs mer!

Under veckan besöks lägret av kända profiler som genom att vara goda förebilder kommer för att skapa glädje och inspiration. En av dessa är Kevin Walker som spelar fotboll i Djurgården till vardags, men också vunnit TV-programmet Idol. Kevin sjunger Sports Hearts låt år 2017 "Get up! Vill du höra hur låten går finns den på Spotify tillsammans med Sports Hearts låt år 2018 We are team som sjungs av en barngrupp från BASE23.