SportsHeart-Logo-Pos

VIktig information inför lägret 2020

Sports Camp

Sports Camp är för de älsta barnen på lägret födda 2005-2008. Lägret börjar söndagen den 2 augusti klockan 15.00 och pågår till fredagen den 7 augusti klockan 15.00. Alla deltagare som vill sover med sina grupper i skola ute i Hemmesta i Stockholms skärgård. Dit går det buss från Cityterminalen vid lägrets start klockan 14.00 och vid lägret slut som är framme vid Cityterminalen klockan 16.00.

Alla deltagare får frukost, lunch, mellis, middag och kvällsmål.

En del deltagare har aktiviteter en bit ifrån Hemmesta under dagarna och då åker hela gruppen med ledare tillsammans i Sports Hearts bussar dessa sträckor. Dagtid är alltså deltagarna på sin idrotts respektive campområde där de tränar tillsammans med några av Sveriges bästa instruktörer. Deltagarna utmanas på sin individuella nivå och utvecklas i sin idrott, men även som lagkamrat.

På kvällarna är Sports Hearts stora Activity Center öppet i Hemmesta. Här kan deltagarna spela Bumper balls, åka Segway och testa varandras idrotter. Under kvällarna på lägret blir det grillning, bad och härliga sommartimmar tillsammans med nya kompisar. På plats finns ledarna och Sports Hearts egna trygga nattmammor och nattpappor om någon vill ha extra stöd. Torsdagen den 6 augusti är speciell för de deltagare som valt ishockey. Då är de med på TV-sändningen av "Sports Heart All Star Charity Game" där NHL-proffs utmanar varandra på isen. 

Om du som vårdnadshavare har något som är viktigt för gruppledaren att känna till om ditt barn skriver du in det i anmälan. Det är även bra om du informerar ledaren till ditt barn personligen i samband med registreringen. 
 

Day Camp

Day Camp är för de yngre barnen på lägret födda 2009-2012. Lägret börjar måndagen den 3 augusti och pågår till fredagen den 7 augusti. Varje dag lämnas deltagaren på sitt campområde klockan 9.00 och hämtas på samma ställe klockan 15.00. Observera att varje deltagare registrerar sig hos sin gruppledaren när hen kommer och checkar ut sig när hen går hem. Detta är en rutin som gäller varje dag för allas trygghet! På måndagen tar deltagarna med sin idrottsutrustning som sedan kan vara kvar tills lägret avslutas på fredagen. 

Om du som vårdnadshavare har något som är viktigt för gruppledaren att känna till om ditt barn skriver du in det i anmälan. Det är även bra om du informerar ledaren till ditt barn personligen i samband med registreringen. 
 

Play camp

Play Camp är för lägrets allra yngsta födda 2013-2015 tillsammans med en vårdnadshavare. Lägret börjar tisdagen den 4 augusti och pågår till torsdagen den 6 augusti. Deltagarna samlas i Hemmesta kl 10.00 och är klara kl 11. 00. Det blir idrottslek och varje dag får deltagarna prova två nya idrotter.