SportsHeart-Logo-Pos

VIktig information inför lägret 2019

registrering och Invigning Söndag den 4 augusti 2019


SPORTS CAMP
Söndagen den 4 augusti klockan 13.00 hämtar Sports Heart Camps buss upp vid Stockholm Södra för de som kommer med tåg söderifrån och klockan 14.00 hämtar bussen upp vid Cityterminalen intill Centralstationen i Stockholm för de som kommer med tåg norrifrån. Bussen är från Traveller och märkt med Sports Heart. Vår personal på plats bär tröjor med Sports Heart. Denna transport gäller för dig som går Sports Camp och i anmälan skrivit att du vill åka med oss denna dag. Observera att du måste boka ett tåg eller morsvarande som är inne i god tid då bussen inte kan vänta! De deltagare som anländer till bussen vid Centralstationen själva räknar vi med också får åka själva därifrån vid lägrets slut fredagen den 9 augusti. Meddela oss annars om ditt barn till exempel behöver hjälp med att komma ombord på tåg eller motsvarande. Om det är så att du bokat ett fjärrtåg som ska vara inne i god tid men råkat ut för tågförsening måste ni meddela oss omedelbart. Skicka ett sms till Sports Hearts telefon 070-77 66 100 och uppge ditt barns personuppgifter, vilket fjärrtåg barnet kommer med, när det beräknas vara framme och det telefonnummer barnet kan nås på.

Deltagare som vid anmälan angett att de tar sig till lägret själva kommer direkt till Värmdövallen på Motionsvägen 15 i Hemmesta för registreringen klockan 15.00. Vid registreringen ber vi vårdnadshavare meddela om en vuxen hämtar deltagaren vid lägrets slut fredagen den 9 augusti eller om deltagaren får lämna lägret själv. Observera att det kommer att vara mycket folk på plats så tänk på att vara i god tid!

DAY CAMP
Söndagen den 4 augusti klockan 16.00 är det registrering för alla deltagare som går Day Camp. Deltagarna träffar sina ledare och sin grupp för veckan. De får sina lägerkläder. Därefter är det invigning klockan 17.00 och deltagarna är klara för hemfärd klockan 18.00. Ingen idrottsutrustning behövs under söndagen och det finns ingen möjlighet till förvaring på plats från söndag till måndag så ta med detta till träningen som startar måndag morgon. Självklart är alla vårdnadshavare välkomna att stanna över invigningen. Observera att det kommer att vara mycket folk på plats så kom i god tid denna dag!

PLAY CAMP
Söndagen den 4 augusti är det invigning av Sports Heart Camp vid Värmdövallen på Motionsvägen 15 i Hemmesta. Invigningen börjar klockan 17.00 och pågår en knapp timme. Barn och vårdnadshavare på Play Camp är varmt välkomna för att ta del av stämningen under invigningen på egen hand, även om Play Camp börjar först tisdagen den 6 augusti. Tänk på att komma i god tid till invigningen och ha barnen nära dig som vårdnadshavare så de inte springer in till syskon eller andra deltagare eftersom det är mycket folk på plats! 

MITT BARN
Om du som vårdnadshavare har något som är viktigt för gruppledaren att känna till om ditt barn berättar du det i samband med registreringen. Har barnet någon sjukdom eller medicinering du inte informerat om i samband med anmälan är det bra om du även mejlar tydlig information kring detta till home@sportsheart.se. Kom då ihåg att uppge ditt barns personuppgifter i mejlet. 
 

TIDER Måndag den 5 augusti - FREDAG den 9 augusti

SPORTS CAMP
Fredagen den 9 augusti är samtliga deltagare på Sports Camp klara klockan 14.00 vid sin respektive idrottsarena. För de deltagare som vid anmälan uppgett att de ska med bussen tillbaka till Stockholm kommer den att vara framme vid Cityterminalen intill Centralstationen klockan 15.00. De deltagare som anlänt själva vid lägrets början räknar vi med också får åka hem själva på fredagen från Cityterminalen. Meddela gruppledaren annars om deltagaren till exempel behöver hjälp med att komma ombord på tåg eller motsvarande.

DAY CAMP
Måndagen den 5 augusti till och med fredagen den 9 augusti lämnas deltagarna klockan 9.00 till ansvarig gruppledare och hämtas klockan 15.00 alla dagar förutom fredagen då deltagarna hämtas klockan 14.00. Deltagarna både lämnas och hämtas vid sin idrottsarena. Observera att det är viktigt att gruppledaren skriver in barnet när hen kommer och checkar ut barnet när hen går varje dag för allas trygghet! På måndagen tar deltagarna med sin idrottsutrustning som sedan kan vara kvar tills lägret avslutas på fredagen.

PLAY CAMP
Vi hoppas att barn och vårdnadshavare är med oss redan på söndagens invigning, men Play Camp börjar först tisdagen den 6 augusti klockan 10.00. Då samlas alla deltagare på Play Camp med varsin vårdnadshavare vid Värmdövallen på Motionsvägen 15 i Hemmesta. Observera att det är viktigt att vara i god tid så att barnen får en hel härligt aktiv timme tillsammans! Klockan 11.00 är vi klara. Samma tider gäller onsdagen den 7 augusti och torsdagen den 8 augusti.