SportsHeart-Logo-Pos

Sports Heart Camp

Välkommen till HELA SverigeS idrottsläger

Äntligen är det nedräkning till hela Sveriges Sports Heart Camp den 2-7 augusti 2020! Självklart är campen som går in på sitt sjätte år full av nyheter. Senaste tillskotten av idrotter är tennis och karate så till sommaren finns hela 16 (!) val att göra på lägret. Vi är i Stockholms skärgård med campområdet i Hemmesta för alla deltagare på Sports Camp. En nyhet är vårt Activity Center som kommer att hålla öppet under kvällarna med allt ifrån bumper balls till segways. Vi grillar, badar och njuter av sommaren tillsammans med nya kompisar. Deltagarna på ishockey får en fantastisk upplevelse under torsdagkvällen då "Sports Heart All Star Charity Game" spelas i direktsänd TV. För Day Camp öppnar ett nytt lägerområde i Gubbängen där isbandyn kommer att hålla till. Utöver det finns precis som förra året idrotter i Hemmesta, Gustavsberg och Tumba. De allra minsta är välkomna till Play Camp för idrottslek i Hemmesta tillsammans med en vårdnadshavare.

Vi ser fram emot en fantastisk sommarvecka tillsammans!
 

Information med anledning av Covid-19

Sports Heart Camp kommer att genomföras som planerat då Folkhälsomyndigheten nu godkänt idrottsläger i sommar och resor över hela Sverige. Fysisk aktivitet är bra för hälsan så idrott och träning ska fortsätta även under denna tid av Covid-19. Utifrån de rekommendationer och riktlinjer som ska följas kommer lägerveckan att anpassas.  Allt för att vi ska få en härlig och trygg lägerupplevelse tillsammans!

ÖVERNATTNING

Alla deltagare på Sports Camp erbjuds övernattning i skolsal eller idrottssal. Vi kommer att hålla ihop idrottsgrupperna i rummen och be barnen hålla avstånd mellan madrasserna. För att kunna planera sovsalarna behöver vi veta om ditt barn ska övernatta eller inte, vilket du anger i anmälan eller mejlar till oss separat på home@sportsheart.se. Bor du nära eller känner dig tveksam rekommenderar vi att hämta ditt barn efter kvällsaktiviteterna och lämna barnet på morgonen för frukost på campområdet i Hemmesta alternativt efter frukost direkt på det område där den valda idrotten är dagtid.

INVIGNING
För att undvika folksamlingar kommer invigningen inte att blir på scenen som tidigare år, utan deltagarna välkomnas i den idrottsgrupp de tillhör hela veckan.

Vi tar emot deltagarna på Sports Camp under söndagen den 2/8 utifrån ett schema så att det blir ett bra flöde med små grupper åt gången. Samtliga deltagare kommer därför att få en specifik inskrivningstid mellan kl 15.00-17.00 i Hemmesta. För er som anmält att ni åker från Cityterminalen med buss avgår den kl 15.00 som planerat och ni skrivs in separat när ni ankommer till Hemmesta kl 16.00.

Deltagarna på Day Camp lämnas på det område där den valda idrotten är måndagen den 3/8. Ni kommer att få en specifik lämningstid mellan kl 8.00 och 10.00. Om vårdnadshavare på grund av arbete eller motsvarande måste lämna senast kl 9.00 kommer vi att tillgodose detta.

AVSLUTNING
Avslutningen fredagen den 7/8 kommer inte att bli på scen som tidigare år, utan i den idrottsgrupp som deltagaren tillhört hela veckan för att vi ska följa riktlinjen om att undvika folksamlingar. Här kommer ni att få hämtningstider på Sports Camp mellan klockan 14.00 och 16.00. Hämtning sker på det området där din idrott är dagtid. Det innebär att det kan vara Hemmesta, Gustavsberg, Tumba eller Gubbängen. För er som anmält att ni ska åka med buss till Cityterminalen avgår den kl 15.00 och ankommer kl 16.00 som planerat.

Deltagare på Day Camp hämtas fredagen den 7/8 på det området där idrotten varit under veckan. Ni kommer få en specifik hämtningstid mellan kl 13.00 och 15.00. Om vårdnadshavare på grund av arbete eller motsvarande måste hämta kl. 15.00 kommer vi att tillgodose detta.


SÄKERHETSÅTGÄRDER
Vi genomför ytterligare säkerhetsåtgärder med anledning av Covid-19:
- Vår personal arbetar bara när de är friska.
- Vi är noga med handhygien.
- Vi hjälper deltagarna vara noga med sin handhygien.
- Vi håller tvåmeters-regeln mellan oss och vårdnadshavare vid hämtning och lämning.
- Vi torkar borden innan vi äter och torkar regelbundet av handtag och toaletter.
- Vi äter lunch i skolmatsal där vi sitter på varannan stol eller ute och middag ute.
- Vi kommer ha ett utrymme på lägerområdet där deltagare kan vistas i väntan på hämtning om de uppvisar symptom.

Detta förväntar vi oss av deltagare och vårdnadshavare:
- Håll tvåmeters-regeln mellan er och oss vid hämtning och lämning.
- Gå igenom vikten av att vara noga med att tvätta händerna hemma innan lägret.
- Deltagare som uppvisar symptom stannar hemma.
- Om en deltagare uppvisar symtom som luftvägsinfektion, snuva, feber eller hosta kommer deltagaren att skickas hem från lägret. Vi förväntar oss därför att en vårdnadshavare finns tillgänglig för att hämta deltagaren vid behov.

Vi på Sports Heart följer dagligen utvecklingen av Covid-19 då lägerverksamheten planeras. Vid eventuella förändringar kommer denna sida att uppdateras med ny information.  Har du frågor eller funderingar är det bara att mejla oss på home@sportsheart.se.

Välkommen i augusti!
 

GE BORT ETT Presentkort till årets cAMP

Digitalt presentkort att ladda ner. Klicka bara på bilden ovan.
 

Presentkort för utskrift att ladda ner. Klicka bara på bilden ovan.
 

IDROTTER och Inriktningar

Sports Heart All Star Charity Game spelas den 6 augusti 2020 i direktsänd TV. Här är bild ifrån sommarens match med alla fantastiska NHL-stjärnor som var på plats för barnen.

Nytt för 2020 är inrikningarna tennis och karate på Sports Heart Camp. Förutom dessa finns isbandy, basket, bordtennis, dans, e-sport, fotboll, friidrott, handboll, innebandy, ishockey, mountainbike, parkour, schack och sång. Information om varje inriktning finns under fliken "Idrotter" i fältrutan högst upp på sidan. Samtliga idrotter kan väljas av både deltagarna på Sports Camp och på Day Camp. På Play Camp är det idrottslek så deltagarna där kommer att få prova sex olika inriktningar under sin lägervecka.
 

SPorts Camp

Sports Camp är för de äldsta deltagarna födda år 2005-2008. Campen börjar söndagen den 2 augusti och pågår till fredagen den 7 augusti. Deltagarna som önskar sover tillsammans i sina grupper. Dagarna består av intensiva träningspass på individuell nivå med erfarna instruktörer och kvällarna är fyllda av härliga aktiviteter tillsammans med nya vänner ute i Hemmesta i Stockholms skärgård. Sports Hearts lägerbussar hämtar deltagarna vid Centralstationen när lägret börjar och lämnar dem där igen vid lägrets slut. För de deltagare som har inriktningar dagtid på andra orter än i Hemmesta går Sports Hearts lägerbussar till och från träningarna. Det blir en fullspäckad vecka som ger minnen för livet!
 

Day Camp

Day Camp för de lite yngre födda 2009-2012 börjar måndagen den 3 augusti och pågår till fredagen den 7 augusti. Varje dag tränar barnen sina idrotter mellan klockan 9.00 och 15.00. Campområden finns runt om i Stockholm i Hemmesta, Gustavsberg, Gubbängen och Tumba. De idrotter som under veckan finns i Hemmesta är fotboll, innebandy, friidrott, basket, bordtennis, parkour, e-sport, mountainbike och schack. I Gustavsberg är deltagarna som väljer handboll, ishockey, dans, sång och tennis. I Tumba finns ishockey och karate. Isbandy arrangeras i Gubbängens nya bandyhall där Sports Hearts bandyläger är först ut. I detta breda utbud finns det något för alla!
 

Play Camp

Play Camp är idrottslek för de allra yngsta deltagarna födda 2013-2015. Campen är tisdagen den 4 augusti till torsdagen den 6 augusti mellan klockan 10.00 och 11.00 på campområdet i Hemmesta. Barnen får prova två idrotter varje dag tillsammans med en vårdnadshavare och mycket skratt kan garanteras! 
 

Academy

Är du 16 år eller äldre är du välkommen att ansöka till vår akademi i socialt ledarskap där du får praktisera under campen som ungdomsledare eller vara gruppledare  tillsammans med andra erfarna idrottsledare. Ansökan öppnar den 10 december och då går du in överst på sidan under fliken "Akademi". Välkommen!
 

Hjärtat i Sports HearT CAMP

Sports Heart Camp är Sveriges varmaste läger där barn, ungdomar och ledare från hela Sverige samlas för att njuta av sommaren när den är som bäst. Du utvecklas som individ i din idrott tillsammans med stora idrottsprofiler som instruerar, oavsett om du satsar på en idrottskarriär eller bara idrottar för nöjes skull. Sports Heart Camp vill stärka barn och ungdomars självkänsla, bidra till bättre hälsa, skapa glädje och respekt. Ledarna har det sociala ledarskapet i fokus så att varje deltagare blir sedd som individ och utvecklas i sin idrott. Genom idrotten öppnar vi en arena dit alla välkomnas med ett hjärta som slår för framtiden!
 

Se Filmen från SPorts HEart Camp 2019

Klicka på rutan ovan och njuuut av alla härliga sommarminnen!
 

inslag och intervjuer från Sports Heart camp 2019

Innebandyproffsen Robin Nilsberth och Mattias Samuelsson på plats. Följ länken för fler härliga videos från campen: https://www.youtube.com/watch?v=xRHkWATZt9E&list=UUm1mSpN92onbVRxYb3LaXmw 
 

Våra sociala Medier

FAcebook

Instagram

Ett tillfälligt fel har uppstått med Instagramflödet. Var vänlig försök igen senare.

TACK TILL SPORTS HEARTS ALLA Fantastiska Partners: