SportsHeart-Logo-Pos

STIPENDIER

FÅ stöd

STIPENDIUM FÖR BARN
Du kan nominera ett barn till en stipendieplats på Sports Heart Camp om barnet lever i ett ekonomiskt utanförskap som begränsar hens tillgång till idrott. Allt du behöver göra är att klicka på den blå knappen längst ner på sidan. En kommitté tittar på samtliga nomineringar och hör eventuellt av sig till dig för en personlig intervju. 
 

ÅRETS HOCKEYMAMMA 2019
Sports Heart har i samarbete med New York Rangers-stjärnan Mika Zibanejad och hans samt agent Monir Kalgoum på Elite Hockey Agency instiftat stipendiet Årets Hockeymamma.

- Både jag och Mika vet hur mycket tid föräldrar lägger ner på sina barn/ungdomars idrottande, säger Monir Kalgoum på Elite Hockey Agency. Hämtningar, lämningar, kalla ishallar, tidiga mornar och sena kvällar. Vår mor Ritva var en av dem som detta stipendium ska gå till, en riktigt hockeymamma! 

Stipendiet delas ut under Sports Heart Camp i augusti och är på 25.000 kronor. 

ÅRETS ELDSJÄL
Tillsammans med Mika och Monir delas även stipendiet Årets Eldsjäl ut. 

- Sveriges föreningsliv bygger mycket på ideellt arbete, säger Monir Kalgoum. Stipendiet Årets Eldsjäl uppmärksammar någon som hjälper till, men som kanske inte alltid får så mycket uppmärksamhet utan jobbar i det tysta. 

Vinnaren tilldelas stipendiet som är på 25.000 kronor under Sports Heart Camp i augusti. 


UTBILDNING FÖR DIG ÖVER 16 ÅR
Alla från 16 och uppåt kan ansöka om utbildning i socialt ledarskap på Sports Heart Academy. Blir du antagen är utbildningen kostnadsfri och du får betald praktik. För att ansöka mejlar du oss på home@sportsheart.se och märker mejlet utbildning.

FÖRENINGSSTÖD
Som förening har ni möjlighet att boka föreläsare i toppklass till subventionerade priser via Sports Heart Foundation. Skriv ett mejl till home@sportsheart.se och berätta om ert utbildningsbehov. Märk mejlet föreningsutbildning.  Vi kontaktar er med förslag på upplägg. 

MER INFORMATION
Önskar du mer information om hur just du kan få nytta av vår foundation mejlar du din förfrågan till home@sportsheart.se och märker ditt mejl foundation

Ge Stöd

Genom Sports Heart Foundation samlar vi in medel som subventionerar övriga verksamhetsområden. Tack vare stöd från företag, organisationer och privatpersoner kan vi erbjuda vår läger- och utbildningsverksamhet till  fler.

Vill du veta mer om hur ditt företag kan stödja Sports Heart Foundation, kontakta oss på home@sportsheart.se och märk ditt mejl ge stöd.