SportsHeart-Logo-Pos

Nyheter

Nytt studioprogram för Sports Heart camp

Sports Heart Camp 2018 är i full gång och nytt för i år är att vi släpper ett dagsfärskt magasinprogram, varje kväll klockan 20.00 - Studio Sports Heart! Tanken är att vi ska sammanfatta dagens aktiviteter och samtala med välkända profiler. Kolla in vår Youtube-kanal (sök efter: sportsheartswe) för att ta del av avsnitten som just nu ligger ute - Och kom ihåg att prenumerera för att inte missa en sekund. I kvällens program medverkar basketstjärnan Thomas Massamba och innebandyprofilen Kevin Haglund. Dessutom blir det en exklusiv intervju med NHL-proffset Rickard Rakell. (bilden)

Full fart vid aktivitetscentret

Förutom tolv olika sporter som pågår för fullt på både Värmdö- och Ekvallen så håller Virena Andersson i ett aktivitetscenter. Virena som barnen mer känner igen som gladiatorn ”Spider”. På vår Youtube-kanal kan du just nu se hur många starka barn det krävs för att vända upp och ned på Virena. Glöm inte att prenumerera på kanalen för att kunna se alla klipp så fort dem läggs ut.
 

HÄMTNING vid Cityterminalen

18 juni 2018 Välkomna till årets upplaga av Sports Heart Camp! För er på Sports Camp som kryssat för i anmälan att ni ska bli hämtade vid Cityterminalen kommer det även att finnas möjlighet att gå på bussen vid Södra Station kl 14.00 på grund av SJ:s ombyggnation den 5 augusti. Vid hemresan den 10 augusti kommer bussen att lämna på Södra Station klockan 16.00. Vid frågor kontakta oss på home@sportsheart.se. 
 

2017

Dela Dina Minnen från Sports Heart Camp

Se Filmen från SPorts HEart Camp 2017

Klicka på rutan ovan och njuuut av alla härliga sommarminnen!
 

TAck för UUUNDERBAR VECKA!

5 augusti 2017 Tack för ett fantastiskt läger alla barn, ungdomar och föräldrar! Vilka minnen alla vi ledare på Sports Heart Camp nu njuter av. Gå gärna in på vår Facebook sida under fliken recensioner och dela dina minnen med oss du också:-)

Se foton, klipp och intervjuer från Sports Heart Camp 2017 på:
Instagram
 Facebook
Twitter

MAGISKA DAGAR till ända - men de kommer tillbaka

4 augusti 2017  Stefan Holm gav hopp. Malin Ewerlöf satte tempo. Jonas Andersson träffade rätt. Tillsammans med en lång rad andra mentorer och ledare förgyllde de Sports Heart Camp 2017 på Värmdö. Idrottsstjärnor kom på besök och spred tips, autografer och leenden. Börje Salming, Stina Blackstenius, Gabriel Landeskog, Kennedy Bakircioglu, Anna Wijk för att nämna några. Men alla var de ense om en sak: de verkliga stjärnorna var barnen och ungdomarna, dessa fantastiska killar och tjejer som gjorde årets läger så magiskt. Kevin Walker kickade igång lägret och han sjöng också ut det. Han kommer förhoppningsvis tillbaka även nästa år. Vi vet att vi gör det. Vi längtar redan efter Sports Heart Camp 2018!

Tre frågor till:
ANNA HÖgren (koordinator)

4 augusti 2017 Anna Högren är spindel i nätet på Sports Heart Camp. Till vardags jobbar hon på Ingarö IF:s kansli, nu sitter hon på samma kansli men som koordinator för lägret.
Hur har lägret varit?
– Trots nio bussar, flera platser, flera matsalar, så har det faktiskt funkat väldigt bra. Mest beroende på att det är så himla ansvarsfulla ledare. De hjälper till hela tiden, med allting, det tycker jag är fantastiskt.
Vad har varit roligast?
– Alla frågor man får från ledarna. När de ringer och frågar hur jag kan hjälpa dem.
Vad har varit jobbigast?
– När man kanske inte kunnat hjälpa ledarna direkt. Men det har inte varit så många gånger. Kanske också när något barn gjort sig illa, och man vill hjälpa till men inte kan så mycket man vill direkt, i väntan på sköterska.

Blackstenius, Landeskog och barnen

3 augusti 2017 Kolla gärna in våra bildsvep från torsdagens campdag på vår Facebooksida. Följ oss också på Instagram, med dagliga bilder och klipp under campen. Det kommer efterhand också ut intervjuer med idrottsstjärnor som gästat campet på vår youtubesida. Här finns bland andra klipp där Gabriel Landeskog pratar om att vara en ledare och Stina Blackstenius (ovan) om hur det är att vara i ett omklädningsrum men ändå inte riktigt passa in.

Tre frågor till:
Amanda Delgado johansson (Innebandy)

3 augusti 2017 Namnet klingar bekant, eller hur? Troligen för att hon är storstjärna i innebandy. Men kanske också för att hon på nytt ställer upp som ledare på Sports Heart Camp hela veckan. Det är vi och barnen så oerhört tacksamma för.
Vad gör det roligt, att man kommer tillbaka?
-Den energi man får från barnen. Det tar ganska mycket, man blir trött av att jobba med barn, men man får ännu mer tillbaka. Det är kul att se hur de peppar varandra
Vad har varit roligast?
-Allting har varit kul. Men tiden med träningarna; glädjen, gemenskapen och hur gruppen utvecklas under tiden. Från att vissa är lite blyga först till att kanske ta för sig mest. Det är faktiskt nästan roligast att se.
Du spelade också fotboll tidigare, är det en fördel att hålla på med flera sporter som ung?
Ja, jag är verkligen för att man ska hålla på med många sporter. Dels fysiskt för kroppen, men också mentalt, att det är kul med att hålla på med flera sporter. Det är det enda rätta, tycker jag.

Bilder och intervjuer

2 augusti 2017 Missa inte bilder från lägret  på Instagram och på vår hemsida. Missa inte intervjuer vår youtubekanalen med Marcus Krüger (hockey), Emilia Appelqvist (fotboll), Mattias Samuelsson och Anna Wijk (båda innebandy) - fler kommer! 
 

stora medier skriver om lägret

2 augusti 2017 Sports Heart är glada och tacksamma för den uppmärksamhet som lägrets idrottsprofiler gett verksamheten. Under det senaste dygnet har campet omnämnts på flera stora medieplattformar.
Aftonbladet om Börje Salming
DN om Stefan Holm
Aftonbladet om Anna Wijk
SVT Sport om Stefan Holm
 

Tre FRÅGOR Till
HENOK GOITOM och KEVin WALKER

1 augusti 2017 Två fotbollsstjärnor hjälpte till på träningen på Sports Heart Camp på tisdagen: Henok Goitom (AIK) och Kevin Walker (Djurgården). Båda har varit på lägret tidigare år, båda är superuppskattatde gäster.  De får tre lite random frågor.
Vilken annan sport skulle du välja om du varit med på lägret?
HG: Jag var riktigt bra på basket. Jag kombinerade den med fotbollen ett tag. Men det var roligt med friidrott i skolan. Man hade 60 m längdhopp, så lite sjukampskänsla är det jag skulle säga.
KW: Jag har testat på det mesta, så jag skulle vilja testat alla!
Vilken musik lyssnar du på innan match?
HG: Det är inte så viktigt för mig att komma in i mode, så det är andra i omklädningsrummet som spelar. Men mer generellt: hiphop och R’n’B från sent 90-tal och tidigt 2000-tal. Old school för en del av de yngre nu (skratt).
KW: Blandat. Brukar väl vara lite mer uptempo. Men jag är genrelös musikätare, jag lyssnar på det mesta.
Vilket lag vinner allsvenskan?
HG: Efter vår förlust mot Kalmar så finns det stor risk att Malmö vinner. Det känns som det är ett jääätestort gap. Men alla som följer allsvenskan vet ju samtidigt att inget är givet.
KW: Det hoppas jag Djurgården IF gör!

Följ oss också för fler uppdateringar varje dag
på Instagram
på Facebook
på Twitter
 

Boris rené sjöng in lägret

31 juli 2017 "Anywhere you go...". Med den refrängen från sin soulsvängande nya popsingel öppnade Boris René årets idrottsläger. Låten handlar om att ställa upp för andra. Ett budskap helt i samklang med lägret. Boris René, som också har en bakgrund som fotbollsspelare i Örebro SK, svarade efter sitt uppskattade framträdande på tre snabba frågor:
Favoritklubb?
– Barcelona. I Sverige ÖSK.
Favoritspelare?
– Ronaldinho.
Favoritartist?
– Michael Jackson. Han är musikens Ronaldinho.

Se en bit av Boris Renés framträdande i dag
på Instagram
Följ oss också
på Facebook
på Twitter
 

SPorts camp 2017 har börjat!

30 juli 2017 Dörrar slås upp. Famnar öppnas. Äntligen är barn och ungdomar här! Under söndag eftermiddag anlände tjejer och killar till Sports Camp, de som ska stanna över natten. I morgon ansluter Day Camp-gänget. Då inleds också aktiviteterna. Fotboll, hockey, handboll, friidrott, innebandy, mountainbike, dans, show och E-sport. Idrottsaktiviteterna mixas med den värme och omtanke som gjort Sport Hearts Camp så uppskattade. Följ gärna vad som händer under lägerdagarna
på Facebook
på Twitter
på Instagram
Glöm inte att under fliken ”Camp” (ovan) finns underflikar med tidigare utlagd information om tider, aktiviteter, karta, mat etc.
 

Tre frågor:
Joakim Carlborg, en av Hockeyledarna

30 juli 2017 Utsedd till Årets ledare i Älvsborgs län av Länsförsäkringar. Kände sig lite vilsekommen i huvudstaden. Står nu utanför sin temporära hockeylada i Gustavsberg med ett leende på läpparna efter lördagens introduktion.
Vad tyckte du om föreläsningarna?
– Jag är vanligtvis inte något jättefan av föreläsningar. Men det här var ett uppvaknande. Jag skulle gärna ge högsta betyg, tio av tio. Alla föreläsare var så inspirerande och fångade folks uppmärksamhet på rätt sätt. De förmedlade budskap som inte gick att ta miste på.
Något särskilt som stack ut?
– När Urban (Hamid) berättade sina starka berättelser från Kongo och Haiti. Det är då man inser vilken lyx vi har i Sverige, valmöjligheter vi har, som de inte har. Det var väldigt rörande, ett starkt minne.
Och nu då?
– Det ska bli så kul att träffa ungdomarna. Att se hur de brinner för sitt intresse, och ger oss inspiration. För min del är det barnen som inspirerar. Det är barnen som får mig som ledare att älska mitt jobb.
 

Deltagarrekord på Sports HEart Camp 2017

Sååå kul att hundratals deltagare från Helsingborg till GävleVisby, Göteborg och Gävle delar av Sverige kommer till lägret i sommar! Nu är det bara två veckor kvar innan anmälan stänger till Sports Heart Camp 2017. Har du inte anmält dig eller ditt barn ännu? Gå in under ANMÄL DIG HÄR och säkra din plats innan den 30 juni. Vi ser fram emot att se er alla i sommar!
 

Tävla och vinn din plats på Sports Heart camp

26 mars 2017 Ta en bild eller spela in en video där du idrottar tillsammans med en eller flera kompisar. Motivera varför du vill vara med på Sports Heart Camp, skriv vilken idrott du vill välja och vilket år du är född. Mejla ditt bidrag till home@sportsheart.se eller lägg upp på sociala medier, följ och tagga Sports Heart samt skicka ett direktmeddelande med bild/video och text som du lagt upp. Då har du chans att vinna en plats till lägret den 30 juli-4 augusti. Självklart kan din kompis eller varför inte hela ditt lag göra likadant.

Bilder och videos som kommer in i tävlingen publiceras på sportsheart.se och våra sociala medier.

För att säkra en plats på Sports Heart Camp går du redan nu in och anmäler dig under länken  ANMÄL DIG HÄR. I fältet "övrigt" skriver du att du deltar i tävlingen. Då har du chans att vinna tillbaka hela deltagaravgiften.

Tävlingen pågår till och med den  31 maj 2017. Välkommen med ditt bidrag!
 

FIFA-EVENT 18 MARS

15 mars 2017 Behöver du slipa dina FIFA-färdigheter? Då har du en gyllene chans nu på lördag mellan 13-16 att få lite experthjälp och mäta dina krafter på riktigt, när tre av Sveriges just nu främsta FIFA-spelare – Lukasinho, Zimme och RalleGnaget - kommer till Inferno Online vid Odenplan i Stockholm.
 
Eventet görs i samarbete med Sports Heart Camp som har Sveriges vassaste e-sportläger. Det går av stapeln den 30 juli - 4 augusti på Ingarö, 20 minuter från Stockholms innerstad. Där är Lukasinho en av ledarna. Hör honom berätta om vad som händer i sommar på lördag eller läs mer och anmäl dig direkt genom att klicka på länken ANMÄL DIG HÄR!
 
De första 100 på plats på lördag får en present från EA SPORTS. Välkomna!

NuUU öppnar vi för anmälan till Sports Heart camp 2017!

1 feb 2017 Äntligen är det dags igen för lägret vi alla väntat på - nedräkningen har börjat! I år är det massor av nyheter som fler lägerdagar, fler idrotter att välja mellan och ett ännu större aktivitetscenter med något för alla. Gå in under Camp och därefter fliken Anmälan för att säkra din plats redan i dag. Vi ser fram emot att ses första veckan i augusti vid havet på Ingarö, 20 minuter från Stockholms innerstad!

Varmt välkommen!
Ledarna
 

Bli ledare på sVeriges varmaste idrottsläger 2017

1 feb 2017 Är du en varm person som älskar barn och ungdomar? Är du 16 år eller kanske 67 år och har kunskap inom minst en idrott? Då kan du vara en av de ledare vi söker. Lämna in en motivering till varför just du är en perfekt ledare för Sports Heart och skicka gärna med ett videoklipp där du berättar lite om dig själv. Gå in under Academy och därefter fliken Anmälan. Blir du antagen bjuder vi på en veckas utbildning i inkluderande ledarskap med betald praktik och minnen för livet:-)

Välkommen med din ansökan!
Utbildarna
 

2016

VilkeN VARm bild!

19 aug 2016  Så här blev det, gruppfotot från 2016 års Sport Heart Camp. Tack hela härliga gänget för alla skratt, kramar och värmade ord!


Se Filmen från Sommarens camp

14 aug 2016 Nu är den klar, filmen från lägret. Klicka på rutan nedan och njuuut av alla härliga sommarminnen!


KRAMKALAS BLEV SLUTPUNKT.

5 aug 2016  Även sista lägerdagen var fylld av en helt ljuvlig kombination av träningar, tävlingar och glädje. Och så var där förstås besöket av Djurgårdens Kevin Walker, Therese Persson och Hanna Lundqvist, som tipsade om nyttiga övningar. Men kanske mest av allt var där kramar. Kramar när barnen kom. Kramar när det var träning. Kramar när det var match. Kramar med Kevin, Therese och Hanna. Kramar med ledare och kompisar när lägret var över för denna gång. Men vi kommer tillbaka – och vi hoppas ni också gör det!
Under fliken ”Anmälan”, kan ni inom kort fylla i e-postadress så skickar vi ut info när nästa års sommarläger är spikat. Tack alla sponsorer, tack alla barn och ungdomar – ni har varit helt, helt fantastiska – och tack alla föräldrar för den här gången!
Ett litet bildspel från sista lägerdagen finns på Facebook
Fortsätt följ oss på FB, men också på Twitter och på Instagram, där uppdateringarna fortsätter.
 

FEM frågor till: Erik Martinsson (Ledare)

4 aug 2016  Du är på språng, vart ska du?
– Jag ska med tåget till Hässleholm, jag springer JSM – 200m, 400m och 800m, med start i morgon.
Vad har du annars för mål?
– OS i Tokyo 2020.
Har lägret varit ungefär som du förväntade dig?
– Mycket bättre.
På vilket sätt?
– Barnen har verkligen varit så jättesnälla. De har tagit hand om varandra, och det har inte varit något som helst tjafs. Och så har det funkar så bra med sponsorer, med mat och aktiviteter. Sedan var det kul med utbytet mellan grenarna, när vi t ex hade fotbollsspelare som testade friidrott.
Om du fick ringa in något som varit allra roligast?
– Alla stora profiler som kommit hit. Barnen ser upp till dem, man ser verkligen hur mycket det betyder för barnen.
 

Oh, ah, Kennedy!

4 aug 2016  En gäng alltför närgångna getingar gjorde anspråk på vår smarrig frukt och juice. Det var dagens ovälkomna besök. Men det surrades mer om ett ytterst välkommet besök: Hammarbyprofilen Kennedy Bakircioglu. Han tog sig verkligen tid med alla barnen. På programmet i dag fanns annars förutom intensiv träning också fria aktiviteter. Där hade barnen fått välja mellan att testa aktiviterer som swimrun, bumperball, segway men framför allt andra idrottsgrenar på lägret. "Gröna kort" (från McDonald's) började delas ut till de som varit lite extra sjyssta på något sätt. Kortet gav en måltid med en kompis. Det visade sig vara ett väldigt uppskattat inslag, och gav upphov till många stolta miner.
Om ni visste vad barn och ungdomar som deltagit i årets läger fått beröm på våra ledarträffar! Det stannar inte där heller, som dagens lilla miniintervju med måltidspersonal vittnar om (se nedan).
Tack till vår sponsor Intersport för flera av dagens foton.
Ett litet bildspel från i dag finns på Facebook
Följ oss också på Twitter och på Instagram för dagliga uppdateringar.
 

TVÅ FRÅGOR TILL: Marie Högberg (Måltidsbiträde)

4 aug 2016  Hur har barnen varit i matsalen när de ätit?
– De har skött sig så bra! Inga matkrig och sånt, och inget gnäll som man ibland kan få höra från skolbarn. I stället har de ställt upp stolar och tackat för maten.
Något särskilt snällt de sagt?
– Jag tycker de öst beröm över oss. Sagt snälla saker, som "jättegott!" och "vad ni är trevliga!".
 

FRån Massage till eldshow

3 aug 2016  Det började med exotiska frukter från City Gross, fortsatte med massage och uppvärmning. Sedan tog dagen fart på allvar med intensiv träning för både friidrottare, fotbolls- och innebandyspelare. Men det fanns också utrymme för lek och bad. För de som stannade över natten avslutades kvällen med eldshow, grillning och kvällsdopp. Ny härlig dag väntar i morgon, med besök av bland annat Kennedy Bakircioglu.
Tack också till vår sponsor Intersport för flera av dagens foton.
Ett litet bildspel från i dag finns på Facebook
Följ oss också på Twitter och på Instagram för dagliga uppdateringar.
 

TVÅ FRÅGOR TILL: PETRA MIllfors (lägrets LÄKARE)

3 aug 2016  Jag såg att du precis fick en laddning compeed, är det sådan åtgång?
– Nej, vi har bara använt annat material.
Bortsett från skavsår, vad har det annars varit för skador?
– Stukningar, ett finger, en tå. Ont i magen och huvudvärk, några småsår, inget allvarligt.
 

En LYCKAD Premiärdag

2 aug 2016  Unga AIK-stjärnan Alexander Isak var bejublad gäst under lägrets premiärdagen, och visade upp sin teknik (nedan). Men dagen var så mycket mer. Från Markoolios allsång, till lek och till intensiv träning. Vi hoppas alla barnen haft en lika rolig första träningsdag som vi ledare!
Glöm inte att följa vad som händer under lägerdagarna
på Facebook
på Twitter
på Instagram
 

Nu börjar det!

1 aug 2016  Äntligen! Med stolthet, växande spänning och stor värme öppnar vi famnen för deltagarna och dörrarna till årets Sports Heart Camp. Välkomna alla härliga barn och ungdomar, och välkomna föräldrar! Vi ska göra allt för att detta ska bli en vecka där idrott, glädje och gemenskap går hand i hand, en vecka att minnas.

Under fliken ”Information” ovan finns underflikar med tidigare info om tider, aktiviteter, karta, mat etc. Passa också på att följa vad som händer hos oss under lägerdagarna
på Facebook
på Twitter
på Instagram

Du är förstås också välkommen att kontakta oss på home@sportsheart.se eller på 070-77 66 100.
Nu kör vi igång!
/Ledarna


Bara En Dryg månad kvar!!!

2016 Ja, nu närmar sig lägret med stormsteg. Gå in under information och ta del av packlistan där det står vad deltagarna behöver ha med sig.

Alla Sports Camp deltagare möts den 1 augusti klockan 16.00 vid Ingarö klubbhus, Eknäsvägen 1, förutom de som anmält att de vill bli hämtade vid Centralstationen klockan 15.00.

Alla Day Camp deltagare möts den 2 augusti klockan 08.00 vid Ingarö klubbhus, Eknäsvägen 1. Tänk på att komma i god tid då det är många barn och ungdomar som hämtar ut sina startkit samtidigt.

Läs mer om detaljerna kring lägret på de olika flikarna under Information och har du minsta lilla fundering är det bara att mejla oss på home@sportsheart.se.

Vi ses i augusti!
 

Vinnare i gissningstävlingen på Paradisloppet

2016 Tack alla som var med och gissade antal Sports Heart tröjor på Paradisloppet under nationaldagen. Rätt svar var 29 stycken och det var fyra tävlande som hade rätt;

  • Havanna Poromaa
  • Hannah Bonham
  • Alicia Brauer
  • Jack Wollin

Ni vinner varsin gratisplats till Sports Heart Camp i sommar. Grattis!
 

Anmäl ditt lag och få återbäring

2016 Är det flera från ditt lag som vill gå på Sports Heart Camp? Vad kul! Är ni fem stycken eller fler som deltar så får ni 20 procent av de egna inbetalda deltagaravgifterna tillbaka till lagkassan efter lägrets slut. Det enda ni behöver göra är att skicka ett mejl till home@sportsheart.se där ni berättar vilka från ert lag som deltog vid campen och uppger ert lagkonto. 
 

Gratis Platser Att söka

2016 Sports Heart Camp är till för alla barn som vill ha en kul lägervecka i sommar och utvecklas i sin idrott. De som av någon anledning inte har möjlighet till anmälningsavgiften kan mejla oss på home@sportsheart.se och berätta varför de önskar en av de gratisplatser som erbjuds. 
 

Pampig invigning av årets camp

2016 Sports Heart Camp får en hejdundrande invigning i år. Markoolio kommer och showar för oss, Gospelverkstaden är här och Värmdö kommuns ordförande i kultur- och fritidsnämnden Fredrik Sneibjerg klipper bandet.
 

Aktivitetscentrum för skratt

2016 På Sports Heart Camp kommer vi att ha ett aktivitetscentrum som lockar till lek och skratt. Sugen på att prova sumobrottning, segways eller bumperballs? Deltagarna på Day Camp kommer att få möjlighet till roliga aktiviteter dagtid och alla som är på övernattningslägret Sports Camp har kvällarna till massor av skoj. Dessutom ligger badstranden intill Camp-området så vid fint väder går vi och badar med de som önskar.
 

Namnkunniga Ledare och Profiler

2016 Du kommer att möta några av dina idoler på Sports Heart Camp. Tidigare fotbollsförbunds-kaptenen Tommy Söderberg är huvudledare för fotbollen där också profiler som Kevin Walker och Kennedy Bakircioglu kommer att besöka oss för att ge deltagarna sina bästa tips. Annelie Norén, spelarutbildare för flickor på Stockholms fotbollförbund, är en annan populär ledare från i fjol som är med oss också i år. EM-silvermedaljören på 800 meter Malin Ewerlöf är huvudledare för friidrotten. Huvudledare för innebandyn är Campions Cup-guldtränaren Magnus "Binge" Jäderlund och bland innebandyns ledare hittar du även landslagsspelaren som avgjorde VM-finalen i vintras, Amanda Delgado Johansson. 
 

Vill du också vara ledare?

2016 I år kan du som är mellan 16-19 år ansöka om att vara ungdomsledare på Sports Heart Camp. Du kommer då att få en utbildning i inkluderande ledarskap tillsammans med ett mentorsprogram under Campen. Skriv några rader om varför just du vill vara ledare till home@sportsheart.se så återkommer vi med mer information.

Sociala Medier

Facebook

twitter

Instagram

262

Sports Heart presenterar stolt samarbetet med New York Rangers-stjärnan Mika Zibanejad. Hockeydelen på Sports Heart Camp byter därmed namn till Sports Heart Zibanejad Hockey Camp och deltagarna kommer att få en härlig vecka tillsammans med Mika. Anmäl dig till Sveriges snabbast växande hockeyläger på länken i vår bio. Där nominerar du även till stipendium för barn, årets hockeymamma och årets eldsjäl. @zibanejad93 @varmdokommun @botkyrkakommun @varmdohockey @tumbahockey #sportsheartzibanejadhockeycamp #mikazibanejad #värmdökommun #botkyrkakommun #värmdöhockey #tumbahockey #SportsHeartCamp #SportsHeartAcademy #idrottsläger #ingarö #värmdö #hockey #fotboll #innebandy #schack #bordtennis #basket #handboll #friidrott #mountainbike #dans #show #easportsfifa

80

Dagens lucka24/24: Björn Bjurling, en av Sveriges bästa målvaktstränare i ishockey kommer till Sports Heart camp mellan den 4-9 augusti 2019. Underbart! Läs mer och anmäl dig på sportsheart.se eller klicka på länken i våran bio! #björnbjurling #SportsHeartCamp #SportsHeartAcademy #idrottsläger #ingarö #värmdö #hockey #fotboll #innebandy #schack #bordtennis #basket #handboll #friidrott #mountainbike #dans #show #easportsfifa

53

Dagens lucka 23/24: AIK:s lagkapten och SM-guldvinnare Henok Goitom önskar att just du kommer på Sports Heart Camp i augusti 2019. Då kanske just du har chansen att träffa Henok! Läs mer och anmäl dig på sportsheart.se @henokgoitom #henokgoitom #SportsHeartCamp #SportsHeartAcademy #idrottsläger #ingarö #värmdö #hockey #fotboll #innebandy #schack #bordtennis #basket #handboll #friidrott #mountainbike #dans #show #easportsfifa