SportsHeart-Logo-Pos

friidrott

Friidrotten växer allt mer för varje år. Här får deltagarna träna på de olika friidrottsgrenarna. De som önskar har möjlighet att kan de också fokusera på den eller de grenar de tycker mest om. Malin Ewerlöf var förra året instruktör i friidrott. Med sig har hade hon bland annat landslagsstjärnan i kortdistanslöpning Erik Martinsson. Kommande sommar utlovas återigen spännande profiler.

Malin började tävla redan som sjuåring i Lilla Lidingöloppet och blev så småningom en av sin tids främsta svenska friidrottare. År 1998 tog hon Sveriges enda medalj vid EM i Budapest, silver på 800 meter. Malin har bland annat haft de svenska rekorden på 800 meter och 1 500 meter. Hon har under många år hållit föreläsningar kring målsättning och motivation och är en populär löparcoach. Numera kallar hon sig för elitmotionär och i Lidingöloppet, där allt en gång började, kom hon på en imponerande andra plats år 2016.

Malin Ewerlöf Malin Ewerlöf

Malin Ewerlöf är instruktör i friidrott. Med sig har hon bland annat haft OS-guldmedaljören i höjdhopp Stefan Holm, Erik Martinsson, Erik Hagberg och hon avslöjar att det blir spännande profiler även till sommarens läger. Malin började tävla redan som sjuåring i Lilla Lidingöloppet och blev så småningom en av sin tids främsta svenska friidrottare. År 1998 tog hon Sveriges enda medalj vid EM i Budapest, silver på 800 meter. Malin har bland annat haft de svenska rekorden på 800 meter och 1 500 meter. Hon har under många år hållit föreläsningar kring målsättning och motivation och är en populär löparcoach. Numera kallar hon sig för elitmotionär och i Lidingöloppet, där allt en gång började, kom hon på en imponerande andra plats år 2016.