SportsHeart-Logo-Pos

Foundation

Ge stöd

Genom Sports Heart Foundation samlar vi in medel som subventionerar övriga verksamhetsområden. Tack vare stöd från företag, organisationer och privatpersoner kan vi erbjuda vår läger- och utbildningsverksamhet till  fler.

Vill du veta mer om hur ditt företag kan stödja Sports Heart Foundation, kontakta oss på home@sportsheart.se och märk ditt mejl foundation.
 

Få Stöd

STIPENDIUM FÖR BARN
Du som vårdnadshavare kan ansöka om en stipendieplats för ditt barn på Sports Heart Camp om ni lever i ett ekonomiskt utanförskap som begränsar barnets tillgång till idrott. Allt du behöver göra är att klicka på knappen Sök stöd här på sportsheart.se under foundation. Där skriver du in dina kontaktuppgifter, vem du söker stöd för och motiverar din ansökan. En kommitté tittar på samtliga ansökningar och hör eventuellt av sig till dig för en personlig intervju. Ansökan ska vara inne senast den 31 mars och svar meddelas senast den 30 april via mejl till den adress som uppgivits i ansökan.

UTBILDNING FÖR DIG ÖVER 16 ÅR
Alla från 16 och uppåt kan ansöka om utbildning i socialt ledarskap på Sports Heart Academy. Blir du antagen är utbildningen kostnadsfri och du får betald praktik. För att ansöka går du in här på sportsheart.se under academy och klickar på knappen ansök här

FÖRENINGSSTÖD
Som förening har ni möjlighet att boka föreläsare i toppklass till subventionerade priser via Sports Heart Foundation. Skriv ett mejl till home@sportsheart.se och berätta om ert utbildningsbehov. Märk mejlet föreningsutbildning.  Vi kontaktar er med förslag på upplägg. 

MER INFORMATION
Önskar du mer information om hur just du kan få nytta av vår foundation mejlar du din förfrågan till home@sportsheart.se och märker ditt mejl foundation