SportsHeart-Logo-Pos

Pris

Sports Camp

Sports Camp är idrottslägret med övernattning från söndag den 5/8 till fredag den 10/8 för alla födda år 2003-2007. Anmälningsavgiften är 2395 kronor för alla idrotter utom ishockeyn där anmälningsavgiften är 3095 kronor. Anmälningsavgiften inkluderar en administrationsavgift på 400 kronor. I priset ingår startkit med t-shirt, shorts och gymapåse samt frukost, lunch, mellis, middag och kvällsmål. Dessutom finns frukt och juice tillgängligt under lägret. I Sports Camp ingår logi i skola, aktiviteter kvällstid samt transport vid lägrets start samt slut till och från Cityterminalen i Stockholm för de som önskar. Allt i aktivitetscentret ingår från hinderbana med gladiator till  Segways och Bumperballs. 

Rabatten för syskon till fullt betalande deltagare är 500 kronor.
 

Day Camp

Day Camp är idrottslägret dagtid måndag den 5/8 till fredag den 10/8 för barn födda år 2008-2011. Anmälningsavgiften är 1595 kronor för alla idrotter utom ishockeyn där anmälningsavgiften är 2295 kronor. Anmälningsavgiften inkluderar en administrationsavgift på 400 kronor. I priset ingår startkit med t-shirt, shorts och gympapåse samt lunch och mellis. Dessutom finns frukt och juice tillgängligt under lägret. Allt i aktivitetscentret ingår. 

Rabatten för syskon till fullt betalande deltagare är 500 kronor.
 

PLAY CAMP

Nytt för i år är Play Camp där de allra minsta födda 2012-2013 får prova idrotter under lek tillsammans med en vårdnadshavare. Det handlar om en timme per gång under totalt tre dagar. Priset är 395 kronor.
 

Inbetalning

Anmälningsavgiften betalas in i samband med anmälan. Din plats registeras först då betalningen är mottagen.
 

Återbetalning

Vid återbud på Sports Camp eller Day Camp senast 60 dagar innan eventet återbetalas allt utom administrationsavgiften. Vid återbud senare än 60 dagar innan eventet återbetalas allt utom administrationsavgift endast mot uppvisande av läkarintyg. Från det att lägret startat görs ingen återbetalning. Ingen återbetalning sker vid belopp som i grundpriset understiger 400 kronor, vilket gäller Play Camp.
 

Hur vet jag om min idrott är fullbokad

Sports Heart Camp har ett begränsat antal platser per idrott och det är inbetalningsdagen som styr vilka deltagare som erhåller plats om lägret blir fullbokat. Så länge det finns platser kvar går det att anmäla sig till respektive idrott, men om en idrott är fullbokad ligger den inte längre som ett alternativ i anmälningsformuläret.
 

RABatt eller STIPENDIEPLATS

Sports Heart Camp är till för alla barn och ungdomar som vill ha en rolig lägervecka samtidigt som de utvecklas i sin idrott. Om din familj inte har möjlighet att betala hela anmälningsavgiften eller ens en del av den kan ni ansöka om att du får delta ändå via Sports Heart Foundation. Det enda din vårdnadshavare behöver göra är att skicka ett mejl till home@sportsheart.se och motivera varför du önskar rabatterat pris eller stipendieplats vid årets läger. Ange en av dina vårdnadshavare som kontaktperson då kommittén ansvarig för fondens utdelning av stipendeplatser eventuellt kommer att ringa upp kontaktpersonen för en intervju i processen. Sista ansökningsdag till fonden är den 30 april 2018.