SportsHeart-Logo-Pos

VIktig information inför lägret

registrering

SPORTS CAMP
Söndagen den 5 augusti klockan 15.00 hämtar Sports Heart Camps bussar upp vid Cityterminalen intill Centralstationen i Stockholm. Bussen är från Westin Buss och märkt med Sports Heart Camp. Vår personal på plats bär tröjor med Sports Heart. Denna transport gäller för er som går Sports Camp och i anmälan skrivit in att ni vill åka med oss denna dag. De deltagare som anländer till bussen vid Centralstationen själva räknar vi med också får åka själva därifrån vid lägrets slut fredagen den 10 augusti. Meddela oss annars om du till exempel behöver hjälp med att komma ombord på tåg eller motsvarande.

De delgagare som vid anmälan angett att de tar sig till lägret själva kommer direkt till Värmdö för registrering klockan 16.00. Vid registreringen ber vi er vårdnadshavare meddela om en vuxen hämtar deltagaren vid lägrets slut på fredagen den 10 augusti eller om deltagaren får lämna lägret själv.

DAY CAMP
Söndagen den 5 augusti klockan 17.00 är det registrering för alla deltagare som går Day Camp. Deltagarna träffar sina ledare för veckan och får sin välkomstväska med kläder. Detta beräknas ta ca en timme innan deltagarna kan gå hem och ladda inför måndagen.

MITT BARN
Om du som vårdnadshavare har något som är viktigt för gruppledaren att känna till om ditt barn är det bra att du berätta det i samband med registreraingen. Är det något speciellt kopplat till sjukdom eller medicinering finns även vår sjuksköterska på plats för att prata direkt med er.
 

TIDER UNDER VECKAN

DAY CAMP
Måndagen den 6 augusti behöver delagarna vara på plats klockan 8.00 inför invigningen och blir hämtade 15.00 vid sina respektive idrotter. Tisdag till och med torsdag lämnas deltagarna klockan 9.00 och hämtas klockan 15.00. Fredag lämnas de som vanligt 9.00 men hämtas efter avslutningen klockan 14.00.

PLAY CAMP
Tisdagen den 7 augusti klockan 10.00 samlas alla deltagare på Play Camp med varsin vårdnadshavare. Aktiviteterna är klara 11.00. Samma tider gäller onsdag och torsdag.
 

Invigning

Invigningen måndagen den 6 augusti börjar klockan 09.00 och pågår en knapp timme. Självklart är alla vårdnadshavare hjärtligt välkomna att vara med och lyssna, men tänk på att låta barnen stanna med sina nya grupper så att ingen deltagare försvinner iväg. Något som är viktigt då det kommer att vara mycket folk på plats. Ni vårdnadshavare som har barn på Play Camp är också välkomna ner med era små, men ha dem nära er så de inte springer in till syskon eller övriga  deltagare. 
 

Avslutning

Fredagen den 10 augusti börjar avslutningen klockan 13.00 och är klar klockan 14.00. De vårdnadshavare som vill komma ner och titta är hjärtligt välkomna, men låt barnen vara kvar i sina grupper fram till allt är slut. Då är det viktigt att deltagana checkar ut hos sin gruppledare innan de kan gå hem. 

SPORTS CAMP
Samtliga deltagare på Sports Camp som vid anmälan uppgett att de tar sig från lägret själva är klara klockan 14.00. För de delgare som vid anmälan uppgett att de ska med bussen tillbaka till Stockholm kommer den att vara framme vid Cityterminalen intill Centralstationen klockan 15.00. 

De deltagare som anlänt  själva på söndagen räknar vi med också får åka själva. Meddela gruppledaren annars om deltagaren till exempel behöver hjälp vid Cityterminalen med att komma ombord på tåg eller motsvarande.

DAY CAMP
Då avslutningen är slut  checkar ni som vårdnadshavare ut deltagarna hos deras ansvarige gruppledare. Vi räknar med att samtliga delgare på Day Camp blir hämtade av en vuxen. Om de får gå själva behöver ni meddela barnets gruppledare detta.