SportsHeart-Logo-Pos

VIktig information inför lägret

registrering Söndag den 5 augusti

SPORTS CAMP
Söndagen den 5 augusti klockan 14.00 hämtar Sports Heart Camps bussar upp vid Södra Station och kl 15.00 på Cityterminalen intill Centralstationen i Stockholm. Bussen är från Westin Buss och märkt med Sports Heart. Vår personal på plats bär tröjor med Sports Heart. Denna transport gäller för er som går Sports Camp och i anmälan skrivit att ni vill åka med oss denna dag. Observera att ni måste boka ett tåg eller morsvarande som är inne i god tid då bussen inte kan vänta! De deltagare som anländer till bussen vid Centralstationen själva räknar vi med också får åka själva därifrån vid lägrets slut fredagen den 10 augusti. Meddela oss annars om ditt barn till exempel behöver hjälp med att komma ombord på tåg eller motsvarande. Om det är så att ni bokat ett fjärrtåg som ska vara inne i god tid men råkat ut för tågförsening måste ni meddela oss omedelbart. Skicka ett sms till Sports Hearts telefon 070-77 66 100 och uppge ditt barns personuppgifter, vilket fjärrtåg barnet kommer med, när det beräknas vara framme och det telefonnummer barnet kan nås på.

De deltagare som vid anmälan angett att de tar sig till lägret själva kommer direkt till Värmdövallen på Motionsvägen 15 i Hemmesta för registreringen som sker på fotbollsplanen klockan 16.00. Vid registreringen ber vi er vårdnadshavare meddela om en vuxen hämtar deltagaren vid lägrets slut fredagen den 10 augusti eller om deltagaren får lämna lägret själv. Observera att det kommer att vara mycket folk på plats så tänk på att vara i god tid!

DAY CAMP
Söndagen den 5 augusti klockan 15.00 är det registrering för alla deltagare som går Day Camp. Deltagarna träffar sina ledare för veckan och får sin välkomstpåse med kläder. Det beräknas ta max en timme innan deltagarna kan gå hem och ladda inför måndagen. Observera att det kommer att vara mycket folk på plats så kom i god tid!

PLAY CAMP
Måndagen den 6 augusti är det invigning av Sports Heart Camp vid Värmdövallens fotbollsplan på Motionsvägen 15 i Hemmesta. Invigningen börjar klockan 09.00 och pågår en knapp timme. Barn och vårdnadshavare på Play Camp är varmt välkomna för att ta del av stämningen under invigningen på egen hand, även om Play Camp börjar först tisdagen den 7 augusti. Tänk på att komma i god tid till invigningen då och ha barnen nära dig som vårdnadshavare så de inte springer in till syskon eller andra deltagare eftersom det är mycket folk på plats! 

MITT BARN
Om du som vårdnadshavare har något som är viktigt för gruppledaren att känna till om ditt barn berättar du det i samband med registreringen. Har barnet någon sjukdom eller medicinering du inte informerat om i samband med anmälan är det bra om du även mejlar tydlig information kring detta till home@sportsheart.se. Kom då ihåg att uppge ditt barns personuppgifter i mejlet. 
 

TIDER Måndag den 6 augusti - Torsdag den 9 augusti

DAY CAMP
Måndagen den 6 augusti behöver deltagarna vara vid Värmdövallens fotbollsplan på Motionsvägen 15 i Hemmesta klockan 8.30 inför invigningen. Där lämnar du som vårdnadshavare över barnet till den gruppledare som ni träffade vid registreringen. Självklart är alla vårdnadshavare hjärtligt välkomna att vara med och lyssna på invigningen, men tänk på att låta barnet stanna med sin nya grupp så att ingen deltagare försvinner iväg. Något som är viktigt då det kommer att vara mycket folk på plats. På eftermiddagen hämtar du klockan 15.00 vid ditt barns idrottsarena. Alla idrotter är på Värmdövallen utom ishockey, handboll, dans och show som har sina arenor vid Ekvallen på Ösby badväg 3 i Gustavsberg. 

Tisdagen den 7 augusti till och med torsdagen den 9 augusti lämnas deltagarna klockan 9.00 till ansvarig gruppledare och hämtas klockan 15.00. Deltagarna både lämnas och hämtas vid sin idrottsarena. Observera att det är viktigt att gruppledaren skriver in barnet när det kommer och checkar ut barnet när det går varje dag för allas trygghet!

PLAY CAMP
Vi hoppas att barn och vårdnadshavare är med oss redan på måndagens invigning, men Play Camp börjar först tisdagen den 7 augusti klockan 10.00. Då samlas alla deltagare på Play Camp med varsin vårdnadshavare vid Värmdövallens fotbollsplan på Motionsvägen 15 i Hemmesta. Observera att det är viktigt att vara i god tid så att barnen får en hel härligt aktiv timme tillsammans! Klockan 11.00 är vi klara. Samma tider gäller onsdagen den 7 augusti och torsdagen den 8 augusti då det blir andra mötesplatser på Värmdövallen, vilka ni får information om på tisdagen. På torsdagen avslutar vi Play Camp, men de barn och vårdnadshavare som önskar är välkomna att vara med under avslutningen av hela Sports Heart Camp på fredagen. Se nedan. 
 

Avslutning

SPORTS CAMP
Fredagen den 10 augusti börjar avslutningen klockan 13.00 vid Värmdövallens fotbollsplan och du som vårdnadshavare är välkommen att vara med. Samtliga deltagare på Sports Camp som vid anmälan uppgett att de tar sig från lägret själva är klara klockan 14.00. För de delgare som vid anmälan uppgett att de ska med bussen tillbaka till Stockholm kommer den att vara framme vid Cityterminalen intill Centralstationen klockan 15.00 och på Södra station kl 16.00. De deltagare som anlänt  själva till vid lägrets början räknar vi med också får åka hem själva på fredagen. Meddela gruppledaren annars om deltagaren till exempel behöver hjälp med att komma ombord på tåg eller motsvarande.

DAY CAMP
Fredagen den 10 augusti lämnas deltagarna som vanligt klockan 9.00 vid sin idrottsarena, men de åker därefter buss eller går till Värdmövallens fotbollsplan där avslutningen börjar klockan 13.00. Då avslutningen är slut klockan 14.00 checkar ni som vårdnadshavare ut ert barn hos deras ansvarige gruppledare. Vi räknar med att samtliga deltagare på Day Camp blir hämtade av en vuxen. Om de får gå själva behöver ni meddela barnets gruppledare detta i god tid innan avslutningen. Du som vårdnadshavare är välkommen att vara med under avslutningen, men tänk på att det är mycket folk på plats så att barnet inte lämnar sin gruppledare förrän efter avslutningen då lägret är slut. 

PLAY CAMP
Fredagen den 10 augusti är det avslutning av Sports Heart Camp vid Värmdövallens fotbollsplan. Avslutningen börjar klockan 13.00 och pågår en knapp timme. Barn och vårdnadshavare på Play Camp är varmt välkomna ner för att ta del av stämningen på egen hand då Play Camp slutat dagen innan. Tänk då på att komma i god tid och ha barnen nära dig som vårdnadshavare så de inte springer in till syskon eller andra deltagare eftersom det är mycket folk på plats!