Pris

Sports Camp

Sports Camp är idrottslägret med övernattning från söndag den 30/7 till fredag den 4/8 för alla födda år 2002-2006. Anmälningsavgiften är 2295 kronor för alla idrotter utom ishockeyn där anmälningsavgiften är 2995 kronor. Anmälningsavgiften inkluderar en administrationsavgift på 400 kronor. I priset ingår startkit med t-shirt, gymnastikpåse, vattenflaska och en produkt kopplad till vald idrott samt frukost, lunch, mellis, middag och kvällsmål. Dessutom finns en frukt- och juicebuffé tillgänglig under hela lägret. I Sports Camp ingår även logi i skola, aktiviteter kvällstid samt transport vid lägrets start samt slut till och från Centralstationen i Stockholm för de som önskar. Allt i aktivitetscentret ingår från sumobrottning till  Segways och Bumperballs. 

Avgiften för syskon till fullt betalande deltagare är 1795 kronor inklusive administrationsavgiften på 400 kronor. 
 

Day Camp

Day Camp är idrottslägret dagtid måndag den 31/7 till fredag den 4/8 för barn födda år 2007-2010. Anmälningsavgiften är 1495 kronor för alla idrotter utom ishockeyn där anmälningsavgiften är 1995 kronor. Anmälningsavgiften inkluderar en administrationsavgift på 300 kronor. I priset ingår startkit med t-shirt, gymnastikpåse, vattenflaska och en produkt kopplad till vald huvudidrott samt lunch och mellis. Dessutom finns en frukt- och juicebuffé tillgänglig under hela lägret. Allt i aktivitetscentret ingår. 

Avgiften för syskon till fullt betalande deltagare är 995 kronor inklusive administrationsavgiften på 300 kronor.
 

Inbetalning

Anmälningsavgiften betalas in i samband med anmälan. Din plats registeras först då betalningen är mottagen.
 

Återbetalning

Vid återbud innan den 30 juni återbetalas allt utom administrationsavgiften. Vid återbud efter den 30 juni återbetalas allt utom administrationsavgift endast mot uppvisande av sjukintyg. Från det att lägret startat den 30 juli görs ingen återbetalning.
 

Hur vet jag om min idrott är fullbokad

Sports Heart Camp har ett begränsat antal platser per idrott och det är inbetalningsdagen som styr vilka deltagare som erhåller plats om lägret blir fullbokat. Så länge det finns platser kvar går det att anmäla sig till respektive idrott, men om en idrott är fullbokad ligger den inte längre som ett alternativ att kryssa i på anmälningsblanketten.
 

RABatt eller Gratis Plats

Sports Heart Camp är till för alla barn och ungdomar som vill ha en rolig lägervecka samtidigt som de utvecklas i sin idrott. Om din familj inte har möjlighet att betala hela anmälningsavgiften eller ens en del av den kan ni ansöka om att du får delta ändå. Det enda dina föräldrar behöver göra är att skicka ett mejl till home@sportsheart.se och motivera varför ni önskar rabatterat pris eller gratis plats vid årets läger. Hittills har samtliga kompletta ansökningar som Sports Heart fått in gått igenom.