Ledare

MEntorer, Gruppledare och Ungdomsledare

Sports Heart Camp har en huvudledare per idrott som ansvarar för att skapa ett lustfylld och utvecklade läger för just dig. Huvudledaren är med under hela veckan och ger dig utmaningar i ditt lärande tllsammans med övriga ledare. Alla deltagare i respektive idrott delas in i små grupper där varje har en egen gruppledare och en egen ungdomsledare under lägret som sin trygga punkt. Gruppledarna sover över med deltagarna på Sports Camp. Samtliga har erfarenhet från barn- och ungdomsidrott, förutom att de genomgår en utbildning i inkluderande ledarskap via Sports Heart Academy. Flera ledare är mitt i eller har haft en betydande idrottskarriär. 

Under veckan besöks lägret av kända profiler som genom att vara goda förebilder kommer för att skapa glädje och inspiration. En av dessa är Kevin Walker som spelar fotboll i Djurgården till vardags, men också vunnit TV-programmet Idol. Kevin sjunger Sports Hearts nya låt Get up! för deltagarna. Vill du höra hur låten går redan nu finns den på Spotify.
 

Fotboll

Fotbollens huvudledare är Annelie Norén som till vardags är spelarutvecklare på Stockholms fotbollförbund. Annelie har ett förflutet som damallsvensk tränare och spelare. Vid sin sida har hon bland annat Tommy Söderberg som varit förbundskapten för såväl A- som U21-landslaget. 
 

E-sport (med FIfa och fotboll)

E-sportens huvudledare är Lukas Gummesson, nybliven nordisk mästare i Fifa-spel. Han tillhör världstoppen i gaming och är till vardags ungdomstränare i AIK fotboll. 
 

Ishockey

Ishockeyns huvudledare är Jonas Andersson. Jonas är före detta NHL-spelare, KHL-spelare och landslagsspelare som numera hörs som expertkommentator på Sveriges Television.  En annan ledare är Mikael Renberg med mångårig erfarenhet från NHL-spel som också vunnit VM-guld och spelat final i Stanley Cup. På ishockeyn möter du även Patrik Ross som ledare. Patrik har ett förflutet i landslaget och SHL, där han för närvarande är Rögles tränare. 

Målvakterna tränas av Pierre Mocca som jobbat med spelare i NHL och KHL, men också med de yngsta i hockeyskolan. Pierre var i flera år adept till Francois Allaire som är invald målvaktstränare i NHL Hall of Fame. Han jobbar sedan flera år tillbaka som distriktsinstruktör och målvaktsutbildare åt Stockholms Ishockeyförbund och har varit verksam i  Hammarby, AIK, Huddinge samt Södertälje i deras återtåg till allsvenskan säsongen 2015/2016 .
 

Handboll

Handbollens huvudledare Magnus Grahn ledde Hammarby till SM-guld som tränare och var förbundskapten för U-landslaget. Han har även själv spelat i elitseriens Cliff. 
 

Friidrott

Friidrottens huvudledare är Malin Ewerlöf som vunnit 23 SM-guld i friidrott,  junior VM-guld i terränglöpning och junior EM-guld på 1500 meter. 
 

Innebandy

Innebandyns huvudledare är Magnus "Binge" Jäderlund, till vardags tränare i SSL:s AIK och utsedd till årets tränare  i innebandy åren 2007 och 2010. År 2013 vann han Champions Cup med Storvreta. Han har även tränat klubbar som Djurgården och Caperiotäby. I dag  jobbar Binge  även på innebandygymnasiet i Solna. 
 

SHOW (med Sång och dans)

Huvudledare i show är Jonas Karlhager som vann Melodifestivalen med Blond år 1997. I dag jobbar han som musiklärare i grundskolan och är aktiv i Barnens allsång på Skansen. Han har även varit med och skrivit texten till Kevin Walkers senaste låt för Sports Heart.