Sports Heart Camp

Sveriges varmaste idrottsläger

Välkommen till Sports Heart Camp 2018 på Ingarö utanför Stockholm, 
sommarens stora camp för hundratals barn och ungdomar från hela Sverige! Här utvecklas du i din idrott tillsammans med stora idrottsprofiler som instruerar, oavsett om du satsar på en idrottskarriär eller bara idrottar för nöjes skull. Välj mellan fotboll, e-sport, ishockey, handboll, innebandy, friidrott, cykling, dans och show. Aktivitetscentret är laddat med massor av kul. Vi grillar, badar och njuter av sommaren tillsammans med nya kompisar. Du kan välja mellan Sports Camp (10-15 år) med övernattning eller Day Camp (7-9 år). Anmälan öppnar den 1 november!

Fotboll
Annelie Norén från Stockholms Fotbollförbund är huvudledare . 

E-sport
Lukas "Lukasinho" Gummesson är huvudledaren som bjuder på både FIFA-spel och fotboll. Lukas är nybilven mästare i FiFA-spel och även ungdomstränare i AIK. Ungefär hälften av tiden spelar vi FIFA, andra hälften fotboll och visst kommer någon fotbollsfint att vara inspirerad av FIFA-spelet.

Ishockey
Jonas Andersson, expertkommentator på SVT, före detta NHL-spelare och landslagsspelare är ansvarig för hockeyn.

Handboll
Huvudledare för handbollen är Magnus Grahn, som varit förbundskapten för ungdomslandslaget, vunnit SM-guld som huvudtränare för Hammarby och i dag är SVT:s expertkommentator i handboll. 

Innebandy
Magnus "Binge" Jäderlund, tränare i AIK i SSL, är huvudledare för innebandyn. Andra ledare är Elin Gabrielsson från Endre i Superligan och Amanda Delgado Johansson från IKSU i Superligan. Amanda avgjorde den senaste VM-finalen! 

Friidrott
Vår egen Malin Ewerlöf är tillbaka igen som  huvudledare för friidrottscampen.

Mountainbike
Cykelcamp med extremt duktiga och specialiserade mountainbike-instruktörer. Det kommer bli en oförglömlig vecka för dig som väljer denna sport. Ingarö är ett perfekt ställe för mountainbikecyklister. Sandgropar, skogsbanor, naturterräng, löparspår och stigar utmed havet. Helt enkelt optimala förhållande för att utöva denna sport.  

Dans
Under veckan får deltagarna prova på olika dansstilar som modern jazz och show jazz tillsammans med vana instruktörer. Du är välkommen oavsett om du är nybörjare eller van dansare. Det utlovas svett, glädje, utveckling och framför allt mycket skratt. 

Show
Jonas Karlhager, som vunnit Melodifestivalen på 90-talet med Blond och nu är med i ett känt TV-band, är huvudledare från showlägret. 

Pris
Sports Camp för åldern 10-15 år den 30 juli - 4 augusti med övernattning. Pris 2295kr, hockey 2995kr. Syskon till fullt betalande deltagare 1795kr. Inkluderar t-shirt, vattenflaska, gympapåse, produkt kopplad till vald idrott, 5 måltider per dag, juice- och fruktbuffé, övernattning i skolsal, transport till/från Stockholms centralstation i samband med lägrets start/slut, allt i aktivitetscentret, kvällsaktiviteter, individuell skriftlig feedback och diplom.

Day Camp för åldern 7-9 år den 31 juli - 4 augusti klockan 9-15. Pris 1495kr, hockey 1995kr. Syskon till fullt betalande deltagare 995kr. Inkluderar t-shirt, vattenflaska, gympapåse, produkt kopplad till vald idrott, 2 måltider per dag, juice- och fruktbuffé, allt i aktivitetscentret och diplom.

Har du eller någon du känner svårt att betala hela eller ens en del av deltagaravgiften? Då är det bara att ansöka om rabatterat pris eller gratis plats med en motivering via mejladressen home@sportsheart.se

Platser
Antalet platser är begränsade så  först till kvarn gäller... 
 

Hjärtat i Sports Heart

Sports Heart vill stärka barn och ungdomars självkänsla, bidra till bättre hälsa, skapa glädje och respekt. Ledarna arbetar med inkluderande ledarskap så att varje deltagare blir sedd och utvecklas i sin idrott. Genom idrotten öppnar vi en arena dit alla välkomnas med ett hjärta som slår för framtiden!